JÄSKORGAR!
Korv & Bröd
Korv & Bröd
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g surdegsgrund (jag blandade råg- vete- och grahamssurdegsgrund)
  • 150 g vetemjöl
  • 50 g fint rågmjöl
  • 200 g vatten
  • 450 g vatten
  • 450 g ekologiskt vetemjöl special
  • 220 g dinkelmjöl fullkorn
  • 80 g svensk rågsikt
  • 25 g havssalt
  • 7 minuter Sen tillsatte jag saltet och körde 5 minuter till. Jag lät degen vila i bunken en stund innan jag formade en rund och en avlång limpa som jag lade i de mjölade jäskorgarna (jag vände skarven på bröden nedåt). Sedan fick de stå i kylskåpet över natten.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.