Meat-free Monday är tillbaks med dessa otroligt goda kikärtsbullar. Jag valde att göra en mycket enkel tomatsås till, men annars fungerar ju ketchup eller köpte-pastasås
Blanda ströbröd och vatten i en skål och låt det svälla i ca 5 minuter. Tillsätt färs, ägg, pressad vitlök, citronskal, basilika, salt och peppar och arbeta till en jämn färs
- Läs hela inlägget här 4 portioner. Fantastiskt gott och så enkelt att göra. min nya favorit pasta är Barilla nr 9 och den passar utmärkt till denna rätt
Köttbullarna, blir ca 65-70 små. 1/2-3/4 dl vatten. 3-4 msk färskriven parmesan. 2-3 tsk torkad oregano. Blanda ströbröd med kryddor och sedan vatten, låt svälla ett par minuter
Låt små-sjuda på svag värme bara för att få "gotta" sig i tomatsåsen och hålla värmen. Servera dessa underbara italienska köttbullar till spaghetti, massa riven parmesan samt lite färsk basilika
Vält upp degen på ett mjölat bakbord och dela den i 8-10 delar. Smula jästen i en bunke. Tillsätt vatten, olivolja, honung och salt och rör om tills jästen löst sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.