Italiensk middag, anti pasti
Längst in i skafferiet
Längst in i skafferiet
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 2 liter vatten
  • 0,5 dl salt
  • 0,5 dl socker
  • 1 msk vitpepparkorn
  • vitpeppar
  • 6 lagerblad
  • 3. Lägg i fisken
  • 4. I med fisken i röken,
  • med
  • 20-25 minuter Mannen var mäkta stolt över att han lyckades få ner temperaturen i vår varmrök till
  • 600 g bra räkor, jag upprepar bra räkor. Hela grejen hänger på att räkorna är goda, har du bara något maggotliknade inlagt i saltlag kan du lika gärna hoppa över det här (och så klimatkompenserade vi lite här genom att köpa kravmärkta räkor).
  • Ruccola
  • Olivolja
  • 4 vitlöksklyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.