Köp ingredienserna från Mat. Italiensk pasta carbonara, en enkel men riktigt smakrik och krämig pastarätt som ofta lagas helt fel i svenska kök och restauranger
En regnig och lite ruggig. sensommardag som idag passade vi på att laga en riktigt läcker pastarätt. vi gör ibland när vi vill unna oss det lilla extra
Skär tomaterna i klyftor och skär bort fruktköttet. Det var mamma som kom med idén att laga pasta och varför krångla till det så det blev helt enkelt Italienskt tema för hela slanten ikväll
Men…När den trevliga killen ifråga vill att man ska logga in med sin e-legitimation alldeles omedelbart för att flytta över sina pengar så anar jag ugglor i mossen och ber (utan att blinka) vederbörande att dra lite åt helvete
Låt rinna av och blanda med delade tomater och rucola och servera till filén. Lägg tillbaka köttet tillsammans med strimlade soltorkadetomater, crème fraiche, vatten och fond och koka i 10 minuter. 6 st soltorkade tomater i olja. 200 g pärltomater
Att bo i stuga på skidsemestern är ju supermysigt, men det kan vara lite vanskligt att veta vad man ska laga för mat som går snabbt, är mättande och inte kräver för många ingredienser som måste släpas upp i bil och riskerar att bli dåliga
Gokväll, söndagen börjar lida mot sitt slut och i morgon väntar jobbet. Idag blev det både långpromenad och simning skönt att känna sig bättre och kunna göra det man känner för
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.