Italiensk lasange
Mejas Mat
Mejas Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port)
  • 60 g nötfärs
  • 1/2 liten gul lök
  • 1/4 vitlöksklyfta
  • 1 tsk skirat smör
  • tsk
  • skirat smör
  • 1 tsk balsamicovinäger
  • balsamicovinäger
  • 1 kvisttomat
  • 2 tsk tomatpuré
  • tomatpuré
  • 2 1/2 krm libbsticka
  • krm
  • 2 krm oregano
  • oregano
  • 1/2 krm koriander
  • koriander
  • 1/4 krm peppar
  • peppar
  • 1 1/2 dl vatten
  • dl
  • 1 tsk vetemjöl
  • vetemjöl
  • 1 dl grädde
  • grädde
  • 2 tsk skirat smör
  • 2 tsk vetemjöl
  • 1 dl mjölk
  • mjölk
  • 1/2 dl grädde
  • 1 msk parmesan
  • msk
  • 1/4 krm vitpeppar
  • vitpeppar
  • 5 g ost
  • 3 kastruller 2 stekpannor
  • 2 vispar
  • 2 stekspadar
  • 2 ugnsformar
  • 4 port)
  • 500 g nötfärs
  • 2 gula lökar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk smör
  • 2 1/2 msk balsamicovinäger
  • 4 kvisttomater
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 1/2 tsk libbsticka
  • 2 tsk oregano
  • 1/2 tsk koriander
  • peppar
  • 1 msk tamarisoya
  • 4 1/2 dl vatten
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 dl grädde
  • 2 msk smör
  • 3 msk vetemjöl
  • 4 dl mjölk
  • 1 dl grädde
  • 1 dl parmesan
  • 2 dl ost
  • 1 krm vitpeppar
  • krm
  • 4 riv muskotnöt
  • 1/2 dl ost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.