Det här är en rejäl sats som räcker till många hungriga, och som jag delade med mig av till familjens sjuklingar som inte riktigt orkade med att laga mat
Fyllningen blev italieninspirerad medsalsiccia, spetskål och spenat. Inget pajskal med bönor eller kikärtor den här gången, utan med sesammjöl och mandelmjöl
Blanda ner alla kryddorna utom vinet i färsen, rör om så allt blandas väl, när allt är blandat är det tid att hälla i vinet, blanda igen, ta en tesked med blandningen och stek i en stekpanna, så får man smaka om det saknas mer kryddor
Tillsätt purjolök och pressa vitlöken i stekpannan och låt detta fräsa med i ett par minuter. Eller för att Elin ska åka iväg på en miniresa med kören imorgon bitti
salsicciamed smak av rosmarin och fänkål. Vi köpte med ett så kallat korvkorn till köttkvarnen och detta kom nu till användning, första gången vi gjorde egen korv och riktigt bra blev det
Tillsammans med en god sallad och vitlöksvinägrette så vill man inte ha så mycket mer. Jag gör oftast en sallad med fetaost men altenerar med övriga ingredienser
Finhacka mozzarella och soltorkade tomater och blanda med pesto och soltorkade tomater. Skär snitt i kycklingen på sidorna och fläk upp kycklingfiléerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.