Blanda allt mjöl med socker, salt och torrjäst samt ev kryddor i en STOR bunke. Tillsätt all vätska och rör runt med en slev, eller med hela näven om du gillar att gegga ner dig
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Krydda laxen med salt och citronpeppar. Smaksätt med salt, peppar och några droppar citronsaft. Servera laxen med kokt potatis, romsås, broccoli och citronklyftor
Torka bort salt-socker-kryddningen med hushållspapper. Lägg till den goda gräslökssåsen och fredagskvällen är räddad – eller semesterkvällen, eller festkvällen…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.