Jag tycker verkligen att ni ska testa denna här underbara grytan, invighöstenmed den och bokmärk den så att ni kan njuta av den flera gånger under hösten
Serveras med kokt potatis. Red med lite majsena utrört i vatten till lagom konsistens. Klipp ner soltorkade tomater i grytan och repa i lite timjan, och låt det sjuda med de sista
Finns så mycket man kan göra med kyckling. Smarriga somriga sallader, höstiga grytor, Indiska kryddstarka kycklingrätter, hel kyckling med vitlök och örter, buljong av rester med mera
Och dessutom gillar jag att äta mat som inte fraktats runt hela vår planet för att landa på min tallrik (med det tyvärr inte sagt att jag inte äter mat som fraktats runt)
Gnid in köttet med kryddorna och lägg sedan ner i den blötlagda lergrytan. Klyfta lök, äpple och dela moroten på mitten och lägg ner i grytan tillsammans med lagerblad
Bryn dem i en varm pannan, krydda med salt och peppar (sparsamt). Koka upp grytan med crème fraiche. Kvarta champinjonerna och stek dem med lite smör, salta och peppar
Bryn skinka i smör så att de får lite färg, krydda med salt & peppar. Klyfta löken och låt den steka med köttet så att den mjuknar något, men inte tar färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.