Inlägget Bli Vegan – En intervjumedUlrika Hoffer dök först upp på Grönt varje dag. Vad jag gillar medUlrika är att hon inte lindar in något eller kommer med några försköningar
Men ibland saknar jag "smidigheten" med bröd - att snabbt kunna fixa något gott och mättande. Havre kan innehålla gluten då vete eller andra sädesslag gärna sprider sig på åkrarna och kan finnas med när havren skördas
I en sammanställning av alla viktig forskning kring mat och hälsa från decennier tillbaka pekar allt på att de flesta av oss mår som bäst om vi äter en kost som liknar den man äter runt Medelhavet - Medelhavskosten
Lägg på en plåt och ringla på rikligt med olja och blanda om. Ulrika Brydling. Hetta upp en stekpanna med olja och stek biffarna gyllenbruna på båda sidor på medelhög värme
Häll av bönorna i en sil och spola med kallt vatten. Ulrika Brydling. Smaka av med salt och peppar. Servera chilin med creme fraiche, hackad koriander och varmt bröd
Nästa man att ”grillas” vid intervjuserien är ingen mindre än Johan Drevhage. Jag tycker mycket om att lyssna på bra musik samt att umgås med folk som vågar vara sig själva
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.