JohanAnderssonSousChef Restaurang VILAiNorrköping. Jag tänkte bjuda på en dessert som vi kör just nu på restaurangen och smakerna kring denna dessert är ju självklara med tanke påårstiden
JohanAnderssonSousChef Restaurang VILAiNorrköping. Här kommer ett litet recept där jag valt att använda kummelrygg tillsammansmedliteolika texturer utav blomkål och broccoli
Med en SousVide-stav låter du köttet blitillagati vatten på den temperatur du vill uppnå. Här tillagas en bit bogstek och en fransyska av vildsvinizippåsar, fästa på kastrullkanten med klädnypor
Rör ut gelatinetmedlite av hallonblandningen och häll det i en fin stråle ner i resten. Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull
Spola av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Smaka av med salt och peppar. Lägg i köttet när kokspadet har kokat upp, lägg på locket
Brantevikssillen är en populär sill och många hittartill bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd påfärdiginläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.