Lägg haricots verts i en panna (på bilden har jag frusen - JA frysta grönsaker fungerar. här uppe i norr är vi beroende av sånt då det inte går att få vantarna på färskt - men färskt är Alltid godast
Men jag tycker också att det är gott så när klockan blev mycket och något skulle inhandlas och lagas till så blev det på hans förslag vad jag i skrivande stund kommer på att kalla nacholåda just den här gången
Lägg lite trötthet på det så sjunker inspirationen rejält och det blir mat som lövbiff i gräddsås med pommes, färdiggrillad kyckling med pommes eller som här - en tortellinigratäng
Strö på finhackad persilja eller basilika och servera med sallad, köttbullar eller korv. Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Naturligtvis går det bra att använda femminuterssill för receptet om man så vill. Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.