Jag försöker hålla mig lite i skinnet nu, efter att ha gjort alldeles för många utsvävningar i vinter (jag har bara inte orkat bry mig, vilket förr eller senare resulterar i att man mår dåligt både fysiskt och psykiskt efter ett tag), och det går väl
Winter salsa is my name of this salsa because I use canned tomatoes instead of fresh tomatoes during the winter months when tomatoes are tasteless and watery
Var ute och käkade med hela familjen i huvudstaden härom veckan, mycket trevlig uppladdning inför Midnattsloppet var det, då sonen överraskande utbrast kolla dom har Porter, detta måste du testa farsan och på den vägen är det, nu är kylskåpet fullt med denna härliga maltdryck…… Mycket mäktig smak härligt skum och det doftar kaffe , smaken är söt och fyllig med tydlig beska, kan med fördel lagras ända upp till 10år …
Last Saturday I had the honor to meet eight lovely foodies/photographers when I hosted a workshop on the theme Vibrant winter food and food photography during winter
Späd med porter och smaksätt med kryddorna. 6-8 port1,5 kg nötkött i grytbitar2 skivade gula lökarsmörsalt, peppar, grillgrydda2 flaskor porter2 msk tomatpuré2 lagerblad1 köttbuljongtärning1 msk soja3 msk svartvinbärsgelé1 tsk timjan6 krossade enbär2 dl grädde250 g minimorötter1 brk hela champinjoner1 liten brk syltlökarBryn köttet och löken i smör och krydda
Hickory & Brown Sugar Barbecue Sauce (Sweet Baby Ray’s). Inte mycket action här, inne på 11. e dagen utan internet (och TV) här hemma, men mat lagar vi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.