Inlindad fläskfilé, sötsyrlig spetspaprika med oliver och salladslök och ärtguacamole
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 9 skiva(or) lufttorkad skinka
  • 1.5 msk dijonsenap
  • 1 salt och svartpeppar , ur kvarn
  • 1 olivolja , till stekning
  • 1 st Schalottenlök (ar)
  • 1 st Fläskfilé
  • 2 msk kapris , fint hackad
  • 1 knippa(en) basilika
  • 2 msk japansk soja , eller tamari
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 1 msk flytande honung
  • 1 knippa(en) salladslök(ar) , ca 6 st
  • 6 st spetspaprika
  • 1 olivolja , till stekning
  • 1 dl kalamataoliver
  • 1.5 st vitlöksklyfta (or)
  • 0.5 tsk salt
  • 5 stänk grön tabasco
  • 2 msk olivolja
  • 2 st avokado
  • 5 dl tinade gröna ärter
  • 1 msk gräddfil

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.