1 burk smaksatt creme fraiche svamp och timjan och 1/2 burk vanlig creme fraiche. 1 burk smaksatt creme fraiche svamp och timjan och 1/2 burk vanlig creme fraiche
Tillsätt mjölken och rör noggrant låt stavningen koka upp under omrörning. Tillsätt grädden och steken, låt stavningen puttra till lämplig konsistens (om den är för tjock kan du tillsätta lite mjölk)
Superenkel höst-pasta med smak avsvamp och tryffel Spara Skriv ut Portioner. Tillsätt den tunt skivade vitlöken och stek någon minut ytterligare, tillsätt sedan den kokade pastan och pastavattnet
Visste ni att man kan göra hemgjord sojasås avsvamp. Jag köpte en blandning av färska bruna champinjoner, shiitake, kantareller, kungsmussling och ostronskivling
Den här måndagens vegorätt får bli lite annorlunda men väldigt god - härligt färgsprakande paprikor med en fyllning av blandad svamp, babyspenat och det naggande goda, rödbruna, lilla fröet canihua
Arla, ytterst lite modifierat av mig. Strimla kycklingen och skär svampen i bitar. Jag är i och för sig ett stort fan av den här crème fraichen sedan tidigare, den är verkligen en fullträff
Skölj av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot i bitar, ska-lad rotselleri i bitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persilja i en gryta eller tryckkokare
För första gången i mitt liv längtar jag efter att plocka svamp. Mitt under själva plockningen finns det alltid tid att ta fram och karva lite av den där tryffelsalamin
Tjälknöl är nog något av det lättaste i matväg, det lagar sig själv i ugnen över natten. Tillbehören kan man avancera efter smak, tid och vad man har hemma
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Koka upp coca-cola, rivet skal och pressad saft av apelsin, rosmarin, svartpep-par, hackad ingefära, skalad och skivad vitlök, salt och balsamicovinäger, i en gryta eller tryckkokare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.