Hallå där. Ja jag vet att jag blivit dålig på nya recept, men just nu testar jag lite 5. 2 kombinerat med viktväktarna och då blir det inte lika mycket nya recept
Koka rödbetorna och skala, dela dem i kvartar eller halvor om de är stora, fördela i tallrikar. Rödbetor med fetaost & rostade solroskärnor4 portioner600g färska rödbetor200g fetaostca 100g solroskärnoren knippa gräslök, hackadolivolja, salt, pepparRosta solroskärnorna med lite salt i en stekpanna, ställ åt sidan. 600g färska rödbetor
På sambons släktgård växer det gråpäron i ett träd. Jag älskar att bara äta dem som de är men de blir snabbt dåliga och är svåra att njuta av under en längre tid
Jag har inte varit så förtjust i rödbetor förut. Rödbetor kan helt enkelt vara underbart gott. Oavsett om du känner dig skeptisk till rödbetor, eller om du redan är frälst så tycker jag att du ska prova den här rätten
Skölj rödbetorna men låt skalet vara kvar. Koka upp allt till lagen och häll ned de skivade rödbetorna och sjud ca 5-10 minuter. 1 ½ kg färska rödbetor. 7 dl silat rödbetsspad (det du får när du kokat rödbetorna)
Lax i Crock-Pot, en snabb slökokning - två timmar inkl förberedelse. Om laxen blev inkokt eller ångkokt råder det delade meningar om, resultatet blev i alla fall smaskens
Lägg till sist på de varma rödbetorna och fetaosten och toppa med frön, olivolja och balsamico. 4-5 rödbetorCa 150 g fetaostBladspenatPaprikaRädisorPumpakärnorSolrosfrönBalsamicoOlivoljaSalt, PepparGör såhär. Koka rödbetorna med skalet på i ca 20-30 min. 4-5 rödbetor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.