5-6 färska champinjoner. Strimla kycklingen och stek den i smör, krydda med salt och peppar. Klipp ner bacon i mindre bitar och stek, låt rinna av på hushållspapper
Krydda laxfiléerna med örtsalt och peppar. Linda bacon runt laxfiléerna. En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök och örter1 kruka färsk timjan. In med laxfiléerna i ugnen i 20 minuter. 4 laxfiléer
Serveras med pressad potatis och finrivna morötter 800 gr Laxfilé / mittbit. Blanda ihop grädde / creme fraiche/ dill / chilisås / rom / finhackad rödlök, krydda efter smak med salt och rosépeppar, låt gärna stå och dra till sig en bra stund
Dela laxfilén på mitten gnid in lite olivolja på fisken. Lägg sedan upp laxfiléerna på rök galler och krydda med citronsalt, svartpeppar, vitlökspulver, dill och gräslök
Nedan får du ett recept på en god laxfilé med soltorkade tomater, basilika och fetaost. 500 g laxfilé. ½- 1 tsk sambal oelek. 500 g laxfilé. ½- 1 tsk sambal oelek
på pad thai 4-6 portioner 4 st kycklingfiléer 2 burkar kokosmjölk (400 ml per burk) 1-3 msk röd curry (beroende på hur stark du vill ha grytan) 2 vitlöksklyftor 1 msk riven färsk ingefära 1 st rödlök 1 röd paprika 1 liten zucchini 2 st morötter 1-2 tsk fisksås (kan uteslutas) 3 kvistar thai- eller vanlig basilika Salt Olja till stekning Gör såhär. Lägg hela kycklingfiléer i pannan och stek på hög värme, ca 2-3 min på varje sida. 4-6 portioner. 1-3 msk röd curry. 1-2 tsk fisksås
Laxfilé med Senaps- och Dilltäcke. Jag använde laxfiléer, men det går lika bra med torskfiléer också. 4 portioner lax- eller torskfiléer. 4 portioner lax- eller torskfiléer
Idag har varit en mulen dag här i Göteborg men ändå rätt så varmt och skönt. Vi har varit iväg och storhandlat (med resten av Torslanda) och sedan har vi kört några timmar i trädgården också
Låt soppan småkoka i ca 10 - 15 minuter (beroende på hur välkokta grönsaker du vill ha). Det här är en lättlagad variant av redd grönsakssoppa eller ängamat som den också kallas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.