Halstrade pilgrimsmusslor med kapris- & pistaschvinägrett. Som vanligt firades nyår med två andra familjer som liksom vi verkligen uppskattar god mat med tillhörande dryck
Ett knippe knipplök alt schalottenlök eller salladslök 8 pilgrimsmusslor 1 dl vetemjöl till panering 50 g smör smör till stekning Hasselnötter Salt Skala och skiva löken med delar av
Avnjut med förrättsbestick, kan behöva gaffel, kniv och sked. Lägg 3 musslor i varje skål, strö sedan över ärtor och nötter samt dra några drag med pepparkvarn och addera flingsaltet. 12 st pilgrimsmusslor , funkar med kammusslor också
Halstra pilgrimsmusslan i lite smör se till att den blir riktig brun, salta och peppra, lägg upp direkt och skeda över lite av dressingen servera med en liten sallad och lite rivet limeskal
Mixa med stavmixer till ett slätt och löst skum, smaka av med tryffelolja, salt och peppar. Smaka av med Bong touch of Taste Kycklingfond, Champagne, salt och peppar
För mig vilar det nästan något sensuellt över pilgrimsmusslan. Årets kanske sista halstrades lätt så att kärnan var rå, kryddades med smör, persilja, dill, vitlök och ett tillbehör på råstekt sötpotatis och pancetta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.