Tänk på att du ska få plats med två delningar – börja inte i mitten utan tänk i tredjedelar. Lägg nu på fyllningen så som du vill – inga rätt eller fel finns
Vet att det finns billigare på indiska butiker men har inte fått klart för hur rent det är så det är Friends of Adams som gäller och det är en lyxprodukt när man som jag måste baka allt bröd till barnen
Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. Grädda bröden i en torr stekpanna några minuter på var sida
Och eftersom jag hade fokus på att rädda degen så är mjölmängden något ungefärlig. Var på jakt efter riktigt goda piroger som kan fungera till sommarens utflykter
Det här receptet gav celiakiförbundet tips om på facebook. Och namnet är ju så bra – Juleknas. (hämtat rakt av från tidningen – klicka här för fler recept)
Tillsätt sedan florsockret och blanda runt på en sval platta. Idag är det jag, Albin, som bloggar ut ett recept som jag tillsammans med Sigrid har kommit på
Det här receptet utgår från ett recept från ett recept jag hittat på Dagens muffin. Ursprungsrecept är med rabarber men jag har även gjort med färska hallon (och även frysta – men då blir de lite mindre snygga)
Lägg i en bakform på en plåt. Dessa är bakade helt utan mjölk, ägg, soja, gluten & vete. Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke och blanda ner margarinet i bitar
Vi håller på att lära om nästan all bakning. Den här kan man ju önska att man experimenterat fram tidigare för den var så otroligt god – och enkel att göra
Nu ska det vispas på högsta hastigheten till ett styvt skum – men inte flockigt (samla ihop sig till egna formationer) – för då blir sufflén låg och frasig
Vi är mitt uppe i en flytt och därför har det varit lite tyst här på bloggen den senaste tiden. Allt i matväg är inte på plats i den nya bostaden men ingredienserna till dessa SMARRIGA lingonkakor hade jag dock hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.