Efter att kycklingen är klar, delad och upplagt på ett stort fat,skinnet har gjort sitt och slängs, häller jag det ny kokta basmati riset över ugnsplåten med all god marinad och sky från kycklingen och rör runt tills varenda riskorn är täckt med den helt underbara smakerna av "Tandoori Chicken masala"Servera gärna med lime marinerad rödlök
Lägg i köttet och blanda med händerna så att marinaden kommer åt överallt. 3) Jag marinerade 1 kg kycklingfilé i en Instant Marinater (under tryck) och när jag skulle röra om efter ett par timmar var redan all marinad uppsugen av kycklingen
Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt
En god vän frågade om jag alltid gör egen marinad till det kött som jag grillar. det finns många goda färdiga marinader i butiken men då och då tycker jag om att göra egen marinad
Kryddig och mustig indisk curry med kyckling. Recept på fler goda indiska grytor hittar du HÄR. Inlägget Indisk gryta med kyckling dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Att göra hemmagjord marinad till grillat kött är jätteenkelt och tar bara några minuter, dessutom slipper du alla onödiga tillsatser som det ofta finns i färdigköpta grillmarinader
Supergod Indisk maträtt med perfekt harmoni i kryddningen och med en mild hetta, vill man ha mera hetta så öka på med cayennepepparn och drick gärna en ljus lager till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.