Skala och strimla morötter och lök. Skala och hacka vitlöken. Skölj, kärna ur och skiva chilin. Fräs morötter, lök, vitlök, chili och ingefära i olja några minuter
Skala och finhacka lök och vitlök. Skala och riv ingefäran grovt. Fräs lök, vitlök och chili på medelhög värme några minuter tills löken mjuknat men inte fått färg
Skala och finhacka lök och vitlök. Skala och riv ingefäran grovt. Fräs lök, vitlök och chili på medelhög värme några minuter tills löken mjuknat men inte fått färg
tror han har blivit mer indisk än vad jag någonsin kunnat förutspå. Igår hade vi så varmt och soligt vilket jag inte trott med tanke på att den första snön kom till oss i torsdags
Åå, jag skulle kunna äta indiskt mycket oftare. Receptet kommer ursprungligen från tidningen Laga Lätt, men jag minskade ner på tomaterna och en aning på kryddorna
Häromdagen var vi på indisk restaurang och båda barnen tyckte maten var jättegod. Så när jag hittade den här "potatoe fry up" i Woman & Home Feel Good Food med indiska smaker tänkte jag att det tycker de nog också om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.