Indiskkycklinggryta. Kryddpastan som jag mixade ihop följer säkert inte några indiska originalrecept eller "regler" vilka smaker och kryddor som hör ihop men resultatet blev smaskens
Servera medris och en god chutney. Kryddig indiskkycklinggrytaDen här kycklinggrytan blir med alla ingredienser och kryddor fantastiskt smakrik och god
Gott till detta är ett härligt kokt basmatiris eller att äta direkt med bröd som bestick. Börja med att putsa kycklingfiléerna och dela dem i mindre bitar
Servera medris och varma nanbröd. Jag kokar alltid riset i min micro-riskokare från Tupperware, blir alltid perfekt luftigt, lagom klibbigt ris dessutom slipper jag en extra kastrull på spisen
Indisktrismed citron och jordnötter . Med två torkade chilifrukter blir riset rätt så starkt så minska ner på chili om du ska kombinera med fler starka rätter
Najni gillar sin kål mjukstekt, men med en liten krispig kärna. Därför tänkte jag igår att jag skulle laga något riktigt nyttigt till middag, i hopp om att påskynda tillfrisknandet
En av mina söner älskar curry och ville att jag skulle göra något gott till gårdagens hockeymatch, så det blev en spicy gryta med kyckling, receptet har jag inspirerats från en gammal sparad mattidning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.