Smaka av grytan med salt och peppar samt mango chutney samt mer curry om så önskas. Koka ris och förbered skålar med skivad banan, russin, nötter och mango samt ananas i kuber under tiden
4 2 morötter 1 stor gul lök 1 vitlöksklyfta 200 g vitkål 1 chilifrukt (t ex spansk peppar) 3 msk olja 1 1/2 tsk curry 1 tsk kanel 400 g kycklingfärs 400 ml kokosmjölk 2 dl vatten 1 hönsbuljongtärning salt och peppar 1/2 lime Till servering ris eller nudlar Lägg till i inköpslistan
Jag gillar att tänja på gränserna och prova på tekniker jag aldrig använt mig av tidigare, och att testa på ingredienser och kombinationer som jag aldrig ens funderat över skulle kunna fungera - och det var därför jag idag gjorde indiskt
Fågel medindiska smaker. Efter vår svenska husmanskost och traditionell, turkisk mat ligger det indiska köket på en god tredje plats bland världens godaste mat, enligt min åsikt
Denna goda linsgrytan, med bland annat squash, curryochkanel, var enkel och snabb att röra ihop. Vi serverade grytan med couscous och en klick kryddig äppelchutney (se här)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.