Inbakad viltgryta Tourtière du Lac-St Jean
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1.5 kg kött, blandat , viltkött
  • 750 gram gul lök(ar) , hackad
  • 750 gram potatis(ar) , tärnad (1 1/2 cm stora bitar
  • 1 salt och peppar
  • 1 kryddor , citrontimjan, rosmarin, lagerblad och kryddpeppar
  • 1 kött, blandat , putsrester
  • 1 olja , till stekning
  • 1 st gul lök(ar) , grovhackad
  • 2 st vitlöksklyfta(or) , hackade
  • 1 st morot , grovhackad, (liten)
  • 1 st palsternacka(or) , grovhackad (liten)
  • 1.25 l vatten
  • 1 timjan
  • 1 lagerblad
  • 500 gram vetemjöl
  • 0.5 msk salt
  • 250 gram smör , kallt
  • 1.6 dl vatten , ljummet
  • 0.5 dl mjölk , till pensling

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.