Krydda med salt och peppar och bryn runt om i smör i stekpanna. Lägg en klick fyllning uppe på biffen. Smaka av med salt och peppar och blanda i timjan
Krydda med salt och peppar och bryn runt om i smör i stekpanna. Lägg en klick fyllning uppe på biffen. Smaka av med salt och peppar och blanda i timjan
Fyllning. Blanda fyllningen. Fyllning. 1 äggula vispad med 1 msk vatten. Pensla filé med konjak och låt stå i minst 30 minuter i rumstemperatur. 1 äggula vispad med 1 msk vatten
Börja med såsen. Låt såsen koka till lagom konsistens, smaka av med lite salt. Serveras med rostade potatisklyftor och stekta champinjoner, men det går också bra till potatisgratäng
varva skivad potatis med riven ost, salt och peppar, slå sist på skyn från oxfilén. Garnera med halva ananasskivor och halva tomatskivor runt kanten på gratängformen
Vispa ihop grädde, fond och kryddor, blanda med rotfrukter och lök. Klä en ugnsfast form med bakplåtspapper och fyll med rotsaksblandningen, packa hårt och väl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.