Finhacka rödlöken och tillsätt den. Vispaihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tidfinns gör dagen före för bästa smak
Efter att ha ätit en godvegetarisk lunch så blir det nu laxmedgoda såsen tillmiddag. Garnera laxenmed gräslök och servera tillsammansmedris och grönsker
Vi hade grilladekycklingdelar när vi åt såsen första gången, men sedan dess har vi haft den till både lax, räkor och grillat lamm och den har passat precislika bra där
Lägg laxen på foliet och fyll den medstrimlad lök, citronskivor, hackad dill, basilika och dragon. Så där ja, då är vi på banan igen, Håkan är tillbaka bakom köttdisken på jobbet medanAnki har ledigtytterliggare en vecka, en vecka som hon startade med en anings feber och ett fasligt "brockande" (hostande)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.