Anledningen till detta är att när vi ska slippa att scrolla genom alla inläggmed sill för att hitta fram till receptet vi är ute efter, det är inte alltid vi kommer ihåg vad vi döpt dom till
Genast ledde det till en djupare diskussion i vårt kök, hur är det med vatten kanske vi måste ta med det, kan jag verkligen inte leva ett helt liv utan ostbågar, "men citron som är så gott måste ju vara med fast man blir ju inte mätt på det direkt" och kanske vi kan ta hela maträtter istället för enstaka ingredienser
Ta ut, svep in köttet i folie och låt vila minst en kvart. Vi åt tillsammans med gelé ,potatisgratäng och god sallad, som jag inte kan ta åt mig äran för
Låt såsen puttra någon minutoch smaka av med kryddor. Men allt annat som vi hade på vår "to-do"-lista bockade vi av, inklusive att experimentera fram en middag som vi gått och fnulat på lite tillsammans
Arkiv Välj månad oktober 2014 september 2014 augusti 2014 juli 2014 juni 2014 maj 2014 april 2014 mars 2014 februari 2014 januari 2014 december 2013 november 2013 oktober 2013 september 2013 augusti 2013 juli 2013 juni 2013 maj 2013 april 2013 mars 2013 februari 2013 januari 2013 december 2012 november 2012 oktober 2012 september 2012 augusti 2012 juli 2012 juni 2012 maj 2012 april 2012 mars 2012 februari 2012 januari 2012 december 2011 november 2011 oktober 2011 september 2011 augusti 2011 juli 2011 juni 2011 maj 2011 april 2011 mars 2011 februari 2011 januari 2011 december 2010 november 2010 oktober 2010 september 2010 augusti 2010 juli 2010 juni 2010 maj 2010 april 2010 mars 2010 februari 2010 januari 2010 december 2009 november 2009 oktober 2009 september 2009 augusti 2009 juli 2009 juni 2009 maj 2009 april 2009 mars 2009 februari 2009 januari 2009 december 2008 november 2008 oktober 2008 2014 se
Jag hävdar numera med bestämdhet att man absolutinte behöver sjuda hollandaise över vattenbad, bara man inte har för hög värme på spisplattan, och hela tiden vispar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.