Slå såsen över kycklingen och ställ den i mitten av ugnen på 175 grader i ca 1 ½ timmar. Om du har lite större filéer så brukar jag dela dom i två-tre delar, helt och hållet en smaksak
Låt gärna stå och dra ett par timmar eller över natten. Servera som den är eller garnera med svartpeppar, äppelskivor, strimlad purjolök eller rostad lök
Spara 1–2 dl av kokvattnet, häll av resten. 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Koka makaronerna enligt anvisning på förpackningen, men avbryt just innan de är klara
Härliga Go'kväll-kocken Susanne Jonsson hade arbetat fram den perfekta pajen under två månader och den serverade hon till bl a Johanne Hildebrandt, vars böcker jag älskar och som jag har lite kontakt med på Twitter (eftersom vi båda är sådana nördar att vi läste Illiaden och Odyséen när vi var nio, har rötterna i Norrland och bott utomlands)
1. Banka ut köttet till ca 3-5 mm tjocklek mellan bakpapper eller i en plastpåse. Det går bra att använda en brödkavel eller kastrull såväl som köttbankare
1 dl färsk timjan. 1 dl färsk timjan. Bra råvaror måste få kosta. eller. Sist jag var och handlade, så hade jag skrivit hel, färsk kyckling på handlelistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.