Smält cohkladen och doppa bakdelen på igelkotten, rulla sedan i kokos. Foto. Karin / bevemyrs blogg. Minsta fröken Bevemyr har fyllt år och gäster, tårta och en hel massa goda kakor har skapat kalaskänsla ända ner i tårna
I min familj har vi bakat pepparkakor och pepparkakshus i princip varje år sedan jag var liten. Jag har minnen av pappas fantastiska skapelser med ett klassiskt hus som har kompletterats med allt från vedhögar till fågelholkar
Hej hopp på er alla, idag bjuder vi er på två heta tips här i köket. Vi börjar med en het pesto som bara blir hetare i smaken ju mer av de gröna bladen ni tillsätter
Tårta med Happi tree tema. För bara några månader sen så fick jag äran att göra doptårtan till Hampus och idag när han skulle fira in första födelsedag fick jag uppdraget igen
Livet bara swischar förbi och det är redan nu valborg och första maj. Om ni ska ut och tända brasor ikväll tänk på igelkottarna och titta under/i rishögarna så att dem inte har byggt bon där och blir uppeldade
Provar att lägga in en högre växel på det "sunda livet" och startar mina morgnar med olika smoothies, shaker och drycker som ska hjälpa kroppen igång på morgonen med dagens detox (som det så populärt heter)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.