Ja det va barajag och dottern som åt och jag tyckte det blev försvinnande gott. Igår så gjorde jag en fläskfilégryta till middag som blev himla god om jag få säga det själv
För att det ska bli så gott som möjligt använd gärna krossade tomater av god kvalité (dom smakar så mycket mer än dom där billiga som bara smakar vatten och inte tomat) och gärna kalamata oliver (jag köper alltid urkärnade kalamata oliver, så goda)
Blanda väl så att det blir en jämn smet. Grädda i våffeljärn, gärna med breda rutor, dvs ett belgiskt, eftersom dessa blir lite mer tjockare och lättare att steka i
det blir för mycket. Utan att fördjupa mig i för läsaren ointressanta logistiska detaljer, så kan jag beskriva det hela så som att barnen äter middag strax efter fem (det vill säga, med våra mått mätt ovanligt tidigt), i luckan mellan två aktiviteter
Ibland sätter sig suget in och blirbaraså där att jag-måste-göra- SMÖRGÅSTÅRTA-nu. Lite mycket att smälla i sig, om det bara vore mannen och jag Ikväll vankas det som vanligt onsdagspasta, och det lutar åt fisk eller kyckling
Och nu vet jag inte alls hur jag ska lyckas göra en snygg övergång från det här ämnet till mat såjagbara struntar i det och hoppar direkt på biffen istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.