När jag jobbadepåStora gungan på Skansen så hade vi en mellanrätt på menyn sombestod av skivadfärskpotatissom sedan täcktes medmatjessill, hackat ägg ochfärskaörter (dill, persiljaoch gräslök) som sedan toppadesmed brynt smör
GröntärsköntFörra veckan svängde jag ihop dessa spenatbiffar under en håltimme då jag cyklade hem. )* Några knyten frusen spenat* Ägg + en extra äggvita* Spenat* Mjölk / bubbelvatten (blirfaktisktgott
Persilja - färsk. FärskaMorötter. Värmärtornailite lättsaltat vatten i en kastrull påspisen. Servera den plommonspäckade fläskkarrén med grönsakerna ochkatrinplommonen från stekningen, samt gräddsås, grönaärtoroch ev äppelmos
Tack kära grannar, för att ni delar med er av det goda. ett par centimeteringefära (riven). Våra bästa grannar CarinochOlofkom över med en burk marmelad
Nu ärvipå landet igen. Lägga i en kastrull medsocker, rivetcitronskal, vatten ochingefäran. Under minmorgonvandring såg jag att svågern har kvar massor av grönatomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.