Kom precis hem från en snabbis på MittKök Mässan, den som tidigare hetat Det God Köket. Frank föreslog såklart att prova X-Porter men Connor och DanielEriksson från AMKA, bestämde att jag skulle prova litevinistället
Skär kantarellerna imindrebitar. Hetta upp en kastrull och bryn lök och svamp några minuteri smör. Häll på grädde och vatten och smula ner en buljongtärning
apelsin-, hallon- eller kokoslikör är gott, prova också att rosta kokosen som de rullas i. Klickai smöret och rör eller blanda med fingrarnatill en smulig deg
Kram tillfinastedig som just läst klart mitt ego inlägg. Visst måste den mänskliga handen hjälpa till men jag ger all eloge till våra elektriskaköks vänner
Häll på buljongen och vispa under tiden. Häll i grädde, soja och svartvinbärsgelé. Så här gör du 15 minuter Smält smör på medelvärme, vispai vetemjöl. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-postPinna 56 2 msk smör. 1 ⁄2 dl vispgrädde. 1 ⁄2 tsk kinesisk soja. 1 msk svartvinbärsgelé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.