Mixa allt i en mixer till en slet sås, typ en slags pesto. Servera till abborrfilen eller bara pensla fisken med såsen förren du steker eller grillar den.
Lägg försiktigt på dengrönamarsipanen på tårtan och jämna till. Det var nämligenprinsessorna på Haga Slott som älskade tårtan, och därmed blev den även en slående succé bland hela det svenska folket
Det här är inte första gången den här rätten är med på bloggen, men den är verkligen oväntat suverän och tål att påminnas om så här isquashskördartider
Stek löken tillsden mjuknar och tillsätt då vitlöken, låt steka tills även. Precis som med en paj passar det bättre att servera dinratatouille ljummen än rykande het
Stek löken tillsden mjuknar och tillsätt då vitlöken, låt steka tills även. Precis som med en paj passar det bättre att servera dinratatouille ljummen än rykande het
Det är inte ofta jag ofta jag läser Kyrkans tidning (8 maj 2013) och än mer sällan jag citerarden, men när man får läsa att absinttillverkning sker i kyrkan har jag svårt att hålla fingrarna borta Absint är en i många fall mytomspunnen dryck. Den skapades i början av 1790-talet av doktor OrdinaireiSchweiz och … … Läs mer →
Den blev mycket god och man känner siglitefrisk bara av att se denhärligagröna färgen. Hoppas nigillardenlika mycket som jag och berätta gärna om ni testar att göra den
Intrycket av färgen vittnar om att den ska smaka gräs, men icke. En nyttig och mumsigsmoothie med gott om järnrik spenat och C-vitamin frukt är super till frukost och mellis
En halv citron. Ingefära. Släng ner allt ijuicemaskinen. Skal kan ge lite besk smak så det är lite smaksak om man vill skala eller inte, skalet innehåller också näringsämnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.