Hacka löken och fräs den tillsammans med pressad vitlökilite olja. Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
Hacka löken och fräs den tillsammans med pressad vitlökilite olja. Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
ledig dag, plugga/ jobba hemma, sjuka barn eller vad det nu kan varamitti veckan. en gryta som får koka itimmar eller något man kanske inte gör efter jobbet direktvarje dag
Undvik att jästen och saltet kommer i kontakt med varandra. För att vara säker på att de är färdigjästa om du trycker lite lätt på dem och degen ”studsar tillbaka”
Låt svalna tills chokladen är fingervarm. Förvara häxhattarna i kylskåp. Sätt bunken med choklad på kastrullen, det är viktigt att den inte når ner till vattnet, och smält chokladen under omrörning
Jag skriverlistor över vad var och en skall få, och sedan kommer vi överens mellan familjerna om vad vi skall ge tillvarandras barn så att det inteblir dubbletter eller något som de absolut inte önskar sig
Sätt mixerstaveni botten. 1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar. - Läs hela inlägget här 1 helt ägg. 1 tsk vitvinsvinäger. 1-2 tsk dijongsenap
Torskrygg är en stor favorit här hemma när det kommer tillfisk och när man rimmar den och steker den i en stekpanna så får den såhimla god smak och en knaprig yta
För att täcka nudlarna ska den intevara för torr, men heller inte för rinnig - lagom är bäst. Mixa allt och tillsätt vattnet lite grann i taget tills du får en lagom rinnigdressing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.