När jag va lite flicka bakade min mamma alltid kaka hemma och hon brukade läggande kanel i hennes kaka så jag blev glada hela tiden när min mamma baka och jag fick alltid hjälpte till henne när hon baka
Som ni trogna läsare vet är jag ett stort fan av Yotam Ottolenghis matlagning. Nu, nästan ett år senare gick jag dit igen tillsammans med Malin och Tobbe när de var här på besök, och kan lugnt konstatera att restaurangen är still going strong
Det här är min mormor och morfar i ett nötskal och därmed min barndom också. Jag hade suttit hemma en stund på morgonen och redan ätit frukost en gång men sådär lagom framemot klockan 10 så kilade jag ner till mormor och morfar
Tycker det är kul att se vilka recept som är populära bland er läsare och ett recept som hängt med i toppen i många år nu är den klassiska veckosalladen
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Vi har hunnit med både att njuta av en massa god mat vid andras bord och avkopplande häng hemma. Sparris känns som ett måste på en vårbuffé även om den svenska ännu inte har kommit till butikerna, men jag hittar fina gröna knippen med spansk ekologisk sparris
Efter ett långt besök på sjukhuset hos pappa hämtade jag Linn och åkte hem. Lägg skinkan fint på ett fat, strö över basilikan, lägg på de marinerade jordgubbarna och avsluta med parmesan chipsen
Ett nyttigare val - recept på kärleksmums utan vitt mjöl och socker. Nu har jag samlat i hop mig till att dela med mig av ett tidigare utlovat recept på de något nyttigare kärleksmums jag bakade i förra veckan
Fyll med vad du har hemma - oliver, tomater, kryddor. Greetings from Pennsylvania. Vi har just ätit frukost och ska snart ta en promenad innan vi ska åka till bondens marknad och köpa mat till kvällens middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.