Wow, den här dagen har verkligenvarit lång och händelserik. Började med långfrukost och promenad innan en liten runda på stan med Ilja, en superhärlig tjej från holland
Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillernafinfördelas. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
lyft fisken från rimlagen och vacuumförpacka. Kan dock ligga kvar i ugnen tillservering. Mixa äggula, kapris och vinäger med en stavmixer, tillsätt oljan i en fin stråle till en hård majonnäs
En bitini november och det mesta går fortfarande i grönt. Hämtade hem litefrisktgranristill krukan utanför dörren, de gröna örterna i landet lever än och ska smaksätta söndagssoppan
Idag bjuder jag på ett smarrigt och enkelt recept som passar riktigt bra som fredagsmiddag. Låt gärna kycklingenliggaimarinaden några timmarinnantillagning för extra smak, men har man intetid så går det bra att tillaga den direkt också
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.