Därför blev det den här goda hummersoppan till middag i lördags. Hummersoppa med pilgrimsmusslor, 4 portioner. Hummersoppa med pilgrimsmusslor, 4 portioner
Gör så här. Hetta upp en kastrull med smör och fräs löken några minuter utan att den tar färg. Häll i fond och vin, låt det koka ned tills hälften av vätskan återstår
Ta ur hummerköttet och grovhacka. Lägg åt sidan. Finhacka löken och stek mjuk i smör. Slå i grädden och fonden (ja man kan koka egen men jag hinner sällan det efter jobbet) och låt koka
En riktigt god och len soppa som bara är ett måste om du har ätit hummer. Spara skalen när du äter hummer, lägg dom i en plastburk i kylen och gör fonden nästa dag
Hummersoppa, Flankstek med tomatsmör och vanilj & lakritspannacotta. Personligen älskar jag hummersoppa och har sjukt höga krav på en sådan, var därför lite skeptiskt om vi skulle få till den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.