Jag trädde dem på grillspett ochhalstrade dem i riktigt hett grilljärn penslade med olja. Blanda med hackad chili, pressad lime och lite hackad koriander
Avnjut med förrättsbestick, kan behöva gaffel, kniv och sked. Vänd pilgrimsmusslorna i salt & peppar. Förbered garnityren genom att plocka ur ärtorna, rosta pistagenötterna i torr panna och grovhacka dem sedan
Halstradepilgrimsmusslormed basilikamajonäs och soltorkade tomater. Jag bestämde mig för att jag ville ha lite goda medelhavssmaker till musslan så det blev min väldigt goda och användbara basilikamajonäs som fick agera sås och så strösslade jag över med lite hackade soltorkade tomater
Jag har tidigare lagt upp ett par fantastiskt goda recept medpilgrimsmusslor (Jamie Oliver-sallad, Förrätt med svart trumpetsvamp), men man behöver ju variera sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.