Har precis kommit in efter en härlig kvällspromenad utmed Getteröns badvikar, och man kan inte annat än säga att man har det såååå otroligt fint runtomkring oss nu
Den här fräna, råa smaken försvinner och löken får en väldigt söt och fin ton när man tillagar den och gör sig jättebra tillsammans med något salt, till exempel halloumi
Halvera dina färdigt picklade ägg, fyll hålet med röran och garnera med chili och örter. Djävulsägg, eller deviled eggs som de heter på engelska, är hårdkokta ägg som man delat på hälften och blandat gulan med ingredienser som majonnäs, senap och ofta ett hett inslag som chili, jalapenos eller sambal oelek
Den syrliga och enormt vackra harsyran – på bilden en röd variant – är lika dekorativ där den breder ut sig med sina skira tunna blad över marken på sin växtplats, som den är som garnering eller extra smaksättare på tallriken
Själv brukar jag bara göra en liten burk och göra slut på den ganska fort så jag vet faktiskt inte hur länge de håller men åtminstone en till två veckor kan du räkna med
Jag smiter in här lite emellanåt och försöker uppdatera er med lite godsaker. Som tillbehör till vår stora sallad hade jag gjort dessa picklade rädisor, ett riktigt gott tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.