Stek kantarellerna och kräftstjärtarna i smör. Här kommer ett fiskrecept med höstsmaker. Jag tycker om att servera potatismos med fisk, det tar bort den lite torra smaken fisk kan ha ibland
Servera den nystekta fisken med svamp och stuvad potatis, hacka ev lite persilja över stuvningen. Smaka av med senap efter egen smak, peppra och salta eventuellt – tänk på att senapen saltar
Så här gör du Ansa kantarellerna och skär de större svamparna i mindre bitar. 300 g kantareller. Så här gör du Ansa kantarellerna och skär de större svamparna i mindre bitar
Fiskdiskarna är fulla med färsk fisk och då måste man ju passa på. kantareller. Sökte på olika franska siter om tips om hur man skulle göra och jag blev väldigt nöjd med mitt resultat men lite ont i armen kanske
Stekte några kantareller till och serverade med röd vinbärsgelé och vitlöksbröd. Mannen från Finnö, sa att det var gott med potatisgratäng till och att jag skulle skära köttet i ganska tunna skivor
Torskrygg med prästostpuré, stektakantareller och pepparrotscrèmeHärlig torskrygg som avnjutes medsmörstektakantareller och krämig potatispuré smaksatt med prästost
Stek kantarellerna i smör tillsammans med schalottenlök, krydda med salt och peppar Lägg upp kantarellernamed ägget och strö persilja och parmesanost över
Hacka lök och lägg i stekpannan med svampen och låt steka någon minut. Rensa och skiva kantarellerna. Lägg upp på tallrik och lägg svampblandningen över och rikligt med hyvlad parmesan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.