Krämig sallad med gurka, dill och rödlök. InläggetKrämiggurksallad dök först upp på ZEINASKITCHEN. Ett fantastiskttillbehörtill de flesta rätter, särskilttillgrillat
Smöra baguetten, lägg i röran och garnera med sallad, gurka, tomat och paprika. Antingen kan man blanda ner baconet i röran eller lägga ovanpå röran ibaguetten
Pressa ut kexblandningen hårt i en form med löstagbar botten. Krossa kexen och tillsätt smält smör. Lägg majsmjöl och socker i en hög skål, tillsätt kesellan och cream cheesen, vispaihopmedelvisp
Vridbaguetternamed lätt hand och lägg på papprad plåt. I receptet står det att man endast ska röra ihop degen kvällen innan, jag har testat receptet två gånger nu och valt att arbeta in mjölet medköksassistenten, fungerar också utmärkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.