Honung- och salviaglaserade revbensspjäll med kålsallad
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 kg tunna revbensspjäll
  • 4 liten vatten så att det täcker
  • 2 tärningar köttbuljong eller hönsbuljong
  • 1 klyftad gul lök
  • 10 svartpepparkorn
  • 2 lagerblad
  • 1 msk soja
  • 1 dl honung
  • 2 msk soja
  • 2 msk hackad färsk salvia
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 tsk salt
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • 300 g strimlad vitkål
  • 2 päron i stavar
  • 1,5 dl hackade valnötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.