Peel and top & tail the carrot, then slice very thinly. Blitz the rest of the ingredientstogether for 30 seconds or so, until you have a thickmarinade. Place the carrot and marinadeinto a dish, mixtogether so that all of the carrot slices are coated, and set to one side for 30 minutes. Heat your oven to 200°C/400°F. Place the carrot stripsside-by-side on cookie sheet (lineitwith parchment or a silicone mat ifit’s not non-stick), spread the rest of the marinade evenly over the strips, and then bake for 15-25 minutes, depending on howcrispy you want your ‘bacon’ to be. 1 tbsp tahini. 1 tbsp lightoil (e. 5 tsp coconut aminos. 1 tsp liquid smoke
I have kept thisgoing for a few hours, addingadditional water when needed. Combine all ingredientstogetherin a saucepan and heat over low heat untilsimmering
Måste tipsa om en riktig läcker paj. Perfekt syrlig och inte för mäktig, inte fast och inte för såsig. Minmobilkamera tar inte så bra bilder, men jag lovar att det är en finfin paj
) Dessutom har jag kokat ihop en tokläcker fransk köttgryta på högrev, svamp, apelsin och annat smaskelimumsigt, men den får ni vänta på till nästa inlägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.