Hjortstek med kantareller, selleripuré och fikonsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g hjortstek
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 30 g smör
  •  
  • Syrad rödlök
  • 1 rödlök
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 1 msk socker
  •  
  • Selleripuré
  • 500 g rotselleri
  • 1 dl créme fraiche
  • ½ citron
  • rivet skal och saft
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  •  
  • Svartkål och kantareller
  • 200 g svartkål
  • 200 g kantareller
  • 30 g smör
  • ½ citron
  • rivet skal och saft
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  •  
  • Fikonsås
  • 1 msk skånsk senap
  • 2 msk sherryvinäger
  • ½ dl fikonmarmelad
  • 1 dl olivolja
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 4 skivor levainbröd
  • 30 g smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.