Hjortsadelmed mild viltsmak serverat tillsammans med en mustig blåbärssås med rödvin, en krämig och len potatispuré efter ett recept av Heston Blumentahl samt smörstekt gul och svart trumpetsvamp
Smaka av med senap, grovmalen svartpeppar och finhackad persilja. Fräs löken och fintärnade äppelbitar (spara hälften av äppeltärningarna till garnering) i smöret utan att det tar färg
Finhacka chokladen och blanda med smöret. Bred ut chokladen på overheadfilm med en palett (lång rak stekspade), gör gärna några stänk med gul karamellfärg
Smaka av med salt och peppar. Kläd en avlång sockerkaksform med baconskivorna genom att lägga skivorna rakt över formen så att ändarna hänger ut på kanterna
lager över varandra, krydda med örtsalt och hackad vitlök i lagern, häll över. trilla ner, det kan sitta kvar potatis i botten med det avlägsnar ni lätt med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.