500 g kycklingfärs1 gul lök, grovt riven1 morot, grovt riven1/2 zucchini, mellanstor, grovt riven1 stort, rött äpple, grovt rivet21/2 dl majsströbröd125 g grovriven mozzarellaost1 tsk torkad pizzakrydda1 dl finhackad slätbladig persiljaBlanda samman kycklingfärsen med de övriga rivna ingredienserna, pizzakryddan och hälften av den hackade persiljan
5 dl vispgrädde. 1,5 dl socker. ¾ dl citronsaft. Koka upp grädde och socker under omrörning i en kastrull. Sänk värmen och låt sjuda 3 minuter, rör om då och då
5 dl vispgrädde. 1,5 dl socker. ¾ dl citronsaft. Koka upp grädde och socker under omrörning i en kastrull. Sänk värmen och låt sjuda 3 minuter, rör om då och då
5 dl vispgrädde. 1,5 dl socker. ¾ dl citronsaft. Koka upp grädde och socker under omrörning i en kastrull. Sänk värmen och låt sjuda 3 minuter, rör om då och då
5 dl vispgrädde. 1,5 dl socker. ¾ dl citronsaft. Koka upp grädde och socker under omrörning i en kastrull. Sänk värmen och låt sjuda 3 minuter, rör om då och då
panna cotta. Fördela chokladkrämen över panna cottan. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädde och mjölk i en tjockbottnad kastrull
panna cotta. Fördela panna cottan i 6 vattensköljda glas. Fördela rabarberkompotten över panna cottan i glasen och ställ kallt i minst 1–2 timmar, gärna till nästa dag
Spritsa ut körsbärskräm på panna cottan. Koka upp grädde och mjölk med vaniljstång och socker. Rör sedan ner gelatinbladen och när det hela svalnat något, rör ner yoghurten
Panna cotta på melon med chili- och ingefärsmarinerad fruktsalladPortioner. Panna cotta. Panna cotta. Skär upp panna cottan i skivor, arrangera fruktsalladen och slå upp melonshoten i glas
sedan upp vätskan i en större form eller mindre portionsformar. 4-6 pers. 4-6 pers. En av mina favorit desserter, helt ljuvlig i sin enkelhet denna gång blev det bara vanilj till samksättning
Här kommer den första som är pannacotta som jag serverar i min farmors sherryglas som jag fått ärva. Nyår har nu passerat och jag har inte bloggat på urlänge
Panna Cotta er en italiensk dessert som kort fortalt betyr «kokt fløte». Etter fem minutter så presser du vannet ut av gelatinen, har det i bringebærene slik at det løser seg opp og legger et tynt lag på lakrispannacottaen som nå er stivnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.