Hjortfilé med kantarellrisotto, grönkålspuré & rödvinssky
Katinkas Kitchen
Katinkas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600-800 gram hjortfilé
  • salt och peppar
  • ev. smör och olja till stekning
  • 3 dl carnaroliris
  • 3 schalottenlökar
  • 1-2 dl vitt vin
  • 500 gram kantareller
  • 1 liter buljong
  • 2 dl riven
  • 500 gram färsk eller fryst grönkål
  • 1-2 schalottenlökar
  • smör och olja till stekning
  • 20 gram smör
  • 1-2 morötter
  • 1-2 palsternackor
  • 1 bit rotselleri
  • 1 gul lök
  • 1-2 schalottenlökar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2-3 msk smör
  • 2-3 lagerblad
  • 15-20 svartpepparkorn
  • 5 dl köttfond
  • 1 flaska rött vin
  • 1 msk tomatpuré
  • 25 gram rumsvarmt smör
  • 57 grader

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.