Hickory-Rapsgrisspjäll med tillbehör från den amerikanska södern
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg Rapsgrisrevbenspjäll med ben
  • 3 liter vatten
  • 2 msk salt
  • 1 dl hickory liquid
  • 2 dl bbq-sås
  • 1 msk färsk ingefära
  • riven
  • 1 tsk lakritspulver
  • 16 cocktailtomater på kvist
  • 1 msk rapsolja
  • Färska timjanskvistar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk socker
  • Salt
  • Peppar
  • 2 majskolvar
  • 2 bakpotatisar
  • 2 msk rapsolja
  • Salt
  • Peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.