Ingredienser för 4 personer120 gr äggnudlar eller 1 1/2 dl basmatiris1 tsk paprikapulver1/2-1 tsk cayennepeppar1/2 tsk gurkmeja1 tsk mald kummin1 msk citronsaft1 msk vatten1/2 tsk salt1 tsk olja1 gul lök, hackad2 vitlöksklyftor, skivade2 dl kokosmjölk med låg fetthalt, max 6%350 gr räkor eller blandade skaldjurGör så härKoka nudlarna, eller ris om du valt det. Tillsätt vitlök och lök och låt fräsa på svag värme 4-5 minuter. Häll kokosmjölken i pannan och låt den koka 4-5 minuter. 1/2-1 tsk cayennepeppar
Hetta upp purén i lite olja i en stekpanna och låt purén bli varm men ej få färg. Ja, det är kanske inte autentiskt indiskt detta, då rätten är gjord på nötfärs
-). Hyvla ner ca 2-3 dl vitkål. tillsätt lite vatten,1-2 dl. (man kan blanda i 1-2 pkt stora vita bönor). . Heta värmande grytor och rykande varma soppor hör hösten till
Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt
Kanske att hon är 11-12 år gammal. Tänk vad man hitta i ett tomt kylskåp och frys. Tycker inte jag gör annat än att handlar mat, men det enda stället det märks är på bankkontot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.