Het kycklinggryta medchorizo. Bor man i Falkenberg så finns det en grupp på Facebook som heter "Falkenbergare Tillsammans", där kan man meddela sitt intresse för att hjälpa till
Ta ut pizzanoch fördela skinka, soltorkade tomater, pinjenötter, ruccola och basilika över pizzan. Sätt in de långpannor eller plåtar som du ska baka pizzan på så att de är varma när du lägger på pizzadegen
Den här gången gjorde jag ostinbakade hörn och så hade jag rökt skinka, färska champinjoner, körsbärstomater ochmozzarella på min pizza, som jag sen toppade med ruccola blandad med parmesan och så lite nymalen svartpeppar ovanpå
Slå upp soppan i skålat och lägg i en klick creme fraich och toppa med bacon. Slå sedan i grädde, sambal olek (efter hur starkt man vill ha det) krossade tomater, socker och svart peppar
Smaken blev lite som en pastagratäng fast utan pasta med bara ostsås och korv typ… Helt okej, men inte en pizza jag kommer göra igen, men extremt kul att prova nya varianter såklart
Inga konstigheter, med andra ord. Toppa pizzanmed det du tycker är gott - i mitt fall blev det en kylskåpsresning bestående av sardiner, champinjoner, mozzarellaoch rosmarin
Hemmagjord pizza är bra mycket godare än köpepizza, här toppad med ruccola och krasseblommor. 1,5 dl chunky salsa medium (finns i tacohyllan). 1,5 dl riven ost (gärna med lite smak). 3 st färska chorizokorvar, starka i skivor. Rör ihop såsen och bred ut den på degen, fördela toppingen och ställ in pizzan i ugnen 250 grader 10 - 15 minuter, strö på lite ruccolasallad och servera. 1,5 dl chunky salsa medium (finns i tacohyllan). 1,5 dl riven ost (gärna med lite smak). 3 st färska chorizokorvar, starka i skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.