Finhacka äggen och grovhacka räkorna, spara några räkor till garnering. Blada ihop alla ingredienser utom stenbitsromen, smaka av med cayennepeppar och tabasco
På en skala, hur gott ser det här ut. Hamburgarbrödet blev bra, inte perfekt men riktigt god smak. Gjorde det lite för tjockt och glömde de i ugnen några minuter för länge
Bakat eget bröd. Jag försöker baka eget bröd här hemma, men tycker faktiskt bäst om köpt rostbröd. När jag bakar bröd så blir det ofta lite grövre bröd till mannen, men eftersom han glömmer att ta upp brödet från frysen, äter han av mitt rostbröd och hans bröd ligger kvar i frysen
Hamburgerbröden. 1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda jästen och vattnet (fingervarmt). Hacka chilin. Blanda sedan i mjöl, Hellmann’s majonnäs, timjan, chili, socker och ost
Hamburgerbröden. 1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda jästen och vattnet (fingervarmt). Hacka chilin. Blanda sedan i mjöl, Hellmann’s majonnäs, timjan, chili, socker och ost
Vi pratade om Berlin som sommarresemål idag på jobbet och då började jag drömma om halloumi i bröd. Ajvar 2-3 port1 stor röd paprika2 vitlöksklyftor4 st mogna körsbärstomater eller 1 mogen tomat1 tsk rödvinsvinäger1/2 tsk salt1 msk olivoljatorkad chilli+halloumichampinioner+blandad salladlökavocado+pitabrödAjvar
Ett supergott alternativ till en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott. Mamma hade fått receptet på sitt jobb och testade det ikväll… I like it
Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt
Det är inte ofta som jag springer på och dessutom testar sådana nyttiga recept. Det här brödet innehåller inte mjöl överhuvudtaget, däremot en massa nyttigheter som keso och massa fröer
Det här brödet är så gott. Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen. Gå in på hennes blogg och botanisera bland många goda recept
Det fantastiska brödet har ni hört talas om det. Receptet på brödet finns sedan tidigare här på bloggen och det är verkligen en stor favorit bland alla brödrecept tycker jag
Vi gör ibland ett jättegott hårt bröd som är väldigt gott. 2 dl majsmjöl1 dl solrosfrön1 dl sesamfrön0,5 d linfrö1 tsk salt0,5 dl rapsolja2,5 dl kokande vattenRör ihop alla torra ingredienserna samt oljan i en bunke och häll över det kokande vattnet
Jag hörde på radion tidigare att våren officiellt är här. Underbart. De tjocka ytterkläderna har bytts ut mot skalkläder, det börjar lekas ute på gatan igen ( utan reflexvästar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.